Dit is een mededeling van het oud bestuur van Vereniging Sancho.

Vereniging Sancho is opgeheven. Dit forum behoort toe aan Vereniging Sancho en dit forum gaat dan ook sluiten.

Op 29 maart 2019 zijn de notulen van de ALV per e-mail verspreid onder de (oud-)leden van de vereniging. Daarbij is ook bekend gemaakt dat - na goed overleg hierover - het forum niet zal worden overgenomen.

Tot 1 juli 2019 kan er nog door leden gepost worden.
Na 1 juli 2019 is het forum alleen nog te raadplegen is tot de einddatum van het contract (de exacte datum wordt nog bekend gemaakt maar dit zal rond eind 2019 zijn).
Na de einddatum van het contract wordt het forum (net als de website) verwijderd.

De facebookgroep 'Naaigroep Sancho' zal op 12 april 2019 worden verwijderd.

Kijk in het subforum "Mededelingen voor berichtgeving".

Forum- en Facebookregels voor ondernemers

Op het forum van Vereniging Sancho gelden specifieke forumregels. We willen nieuwe leden vragen deze forumregels door te nemen bij een eerste bezoek aan het forum.

In deze rubriek kan alleen gepost worden door het bestuur.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Bestuur Sancho
Bestuur
Berichten: 71
Lid geworden op: 17 mei 2015 23:48

Forum- en Facebookregels voor ondernemers

Bericht door Bestuur Sancho » 08 jun 2015 20:59

Vereniging Sancho is opgericht met als doel het bevorderen van zelf kleding maken in Nederland en bevorderen van kennis-uitwisseling op het gebied van zelf kleding maken. Deze doelen worden voornamelijk nagestreefd middels het forum van Vereniging Sancho. Dit forum is in principe bedoeld voor interactie tussen particulieren. Voor ondernemers geldt dat het toegestaan is om lid te worden van het forum van Vereniging Sancho, op dezelfde wijze als andere forumleden. Ondernemers kunnen als particulieren deelnemen aan het forum. Ten aanzien van activiteiten gericht op promotie van de eigen onderneming op het forum gelden de volgende regels:

Waar in onderstaande regels gesproken wordt in termen van een ondernemer, wordt bedoeld: de eigenaar van de onderneming en tevens personen die op enigerlei wijze commercieel betrokken zijn bij de onderneming (waaronder werknemers, vertegenwoordigers en/of opdrachtnemers van de onderneming).
a. Op het forum en de Facebook pagina van Vereniging Sancho is het niet toegestaan om expliciet reclame te maken voor het eigen product en/of de eigen onderneming. Het is voor ondernemers niet toegestaan een topic te starten over het eigen product en/of de eigen onderneming.
b. Op het forum en de Facebook pagina van Vereniging Sancho mag de ondernemer tips, adviezen en uitleg te geven over een product wanneer forumleden hier om vragen. Reacties van de ondernemer mogen hierbij geen reclame-uitingen over het eigen product en/of de eigen onderneming bevatten.
c. Op het forum en de Facebook pagina van Vereniging Sancho is het voor een ondernemer niet toegestaan om forumleden ongevraagd per persoonlijk bericht (pb) of per email (via de mailknop van het forum) te benaderen.
d. Op het forum en de Facebook pagina van Vereniging Sancho is het niet toegestaan om een financiële vergoeding te vragen voor het geven van tips en/of adviezen.
e. Op het forum en De Facebook pagina van Vereniging Sancho mogen geen diensten worden aan geboden, tenzij daar expliciet om wordt gevraagd. Contact tussen de vraagsteller en een aanbieder mag daarop niet via het openbare deel van het forum van Vereniging Sancho verlopen. De aanbieder van de dienst kan via persoonlijk bericht (pb) of per email (via de mailknop van het forum) contact opnemen met de vragensteller.
f. Op het forum en de Facebook pagina van Vereniging Sancho is het toegestaan om eigen resultaten van proefnaaien en/of -borduren te tonen, wanneer het bericht niet meer dan één verwijzing naar de ontwerper van het (naai-/borduur-)patroon bevat. Meerdere verwijzingen worden gezien als ontoelaatbare reclame.
g. Op het forum en de Facebook pagina van vereniging Sancho is het uiteraard toegestaan voor ondernemers om hun eigen gemaakte kledingstukken en naaisels te laten zien. Doorverwijzingen naar de eigen commerciële website of diensten en producten (sluikreclame) is daarbij niet toegestaan.
h. Vereniging Sancho is onafhankelijk, de vereniging accepteert geen invloed van derden op haar doelstellingen en beleid. Voor bedrijven is het echter wel mogelijk om te adverteren op de website van Vereniging Sancho of in het topic ‘Voordeel Vrijdag’ in de Facebook groep. Uitingen over het bedrijf door de vereniging, bestuurs-, forum- en/of clubleden worden hierdoor niet beïnvloed.

Vereniging Sancho hecht sterk aan het kunnen delen van meningen en de mogelijkheid om forum- en/of clubleden ervaringen te laten delen wordt dan ook op geen enkele wijze beïnvloed door adverteerders.

Bedrijven die willen adverteren op de website van Vereniging Sancho kunnen hiervoor contact opnemen via het contactformulier of info apestaartje verenigingsancho.nl

Berichten die niet voldoen aan bovenstaande regels worden door de moderators van het forum en de Facebook pagina van Vereniging Sancho verwijderd. De plaatser van het bericht krijgt hiervan géén melding. Wanneer een ondernemer zich naar het oordeel van het bestuur van Vereniging Sancho stelselmatig niet houdt aan bovenstaande regels kan het bestuur van Vereniging Sancho besluiten dat berichten van deze ondernemer niet langer automatisch geplaatst worden, maar enkel na goedkeuring door een moderator van het forum van Vereniging Sancho.

Algemene forumregels vind je hier: viewtopic.php?f=32&t=93959
Toon onderwerp | Toon forum Forumregels over auteursrecht/copyright vind je hier: viewtopic.php?f=32&t=93821

Plaats reactie

Terug naar “Forumregels (Openbaar). Aandacht gevraagd van nieuwe leden”