Dit is een mededeling van het oud bestuur van Vereniging Sancho.

Vereniging Sancho is opgeheven. Dit forum behoort toe aan Vereniging Sancho en dit forum gaat dan ook sluiten.

Op 29 maart 2019 zijn de notulen van de ALV per e-mail verspreid onder de (oud-)leden van de vereniging. Daarbij is ook bekend gemaakt dat - na goed overleg hierover - het forum niet zal worden overgenomen.

Tot 1 juli 2019 kan er nog door leden gepost worden.
Na 1 juli 2019 is het forum alleen nog te raadplegen is tot de einddatum van het contract (de exacte datum wordt nog bekend gemaakt maar dit zal rond eind 2019 zijn).
Na de einddatum van het contract wordt het forum (net als de website) verwijderd.

De facebookgroep 'Naaigroep Sancho' zal op 12 april 2019 worden verwijderd.

Kijk in het subforum "Mededelingen voor berichtgeving".

Algemene forumregels

Op het forum van Vereniging Sancho gelden specifieke forumregels. We willen nieuwe leden vragen deze forumregels door te nemen bij een eerste bezoek aan het forum.

In deze rubriek kan alleen gepost worden door het bestuur.

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Bestuur Sancho
Bestuur
Berichten: 71
Lid geworden op: 17 mei 2015 23:48

Algemene forumregels

Bericht door Bestuur Sancho » 08 jun 2015 21:02

Algemene forumregels:

Dit forum maakt onderdeel uit van Vereniging Sancho. Via de website geeft Vereniging Sancho informatie over allerhande naaigerelateerde zaken. Het forum biedt mensen de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen, inspiratie op te doen en elkaar te helpen. Zowel de website als het forum worden beheerd door vrijwilligers, die zich volop inzetten om ervoor te zorgen dat een en ander vlekkeloos verloopt. Mocht je problemen opmerken, geef die dan door aan het bestuur van Vereniging Sancho of de moderators.

Bij deelname aan het forum van Vereniging Sancho gelden een aantal regels. Zie deze regels als huisregels, die ervoor zorgen dat het forum voor iedereen leuk blijft. Naast onderstaande regels gelden op het forum van Vereniging Sancho de normale omgangsregels. Realiseer je bij het plaatsen van berichten dat geschreven tekst anders kan overkomen dan het gesproken woord. Het is immers de toon die de muziek maakt.

Plaatsen van berichten
 • a. Op het forum van Vereniging Sancho zijn rubrieken aangemaakt waarin specifieke onderwerpen besproken worden. Plaats berichten in de juiste rubriek.
  b. Op het forum van Vereniging Sancho gaat het allereerst om zelfmaakmode. Plaats alleen relevante reacties op een bericht, zodat een topic niet verzandt in een OFF-TOPIC (OT).
  c. Op het forum van Vereniging Sancho kunnen topics die niet direct onder een rubriek ondergebracht kunnen worden, geplaatst worden in de rubriek Losse Draadjes. Topics in deze rubriek dienen wél zelfmaakmode- of forumgerelateerd te zijn.
  d. Op het forum van Vereniging Sancho worden persoonlijke berichten die niets te maken hebben met zelfmaakmode of het forum - zonder bericht aan de plaatser - verwijderd door de moderators, tenzij geplaatst in het Sancho Café.
  e. Op het forum van Vereniging Sancho kunnen clubleden topics die niet zelfmaakmode- of forumgerelateerd zijn plaatsen in het Sancho Café.
  f. Er mogen geen oproepen gedaan worden om te stemmen bij online wedstrijden, tenzij deze zaken direct gerelateerd zijn aan zelfmaakmode (Voorbeeld: het is toegestaan om een oproep te plaatsen wanneer je meedoet aan een jurkenwedstrijd. Oproepen om te stemmen op de leukste baby van de maand mogen niet).
  g. Op het forum van Vereniging Sancho is het toegestaan om 1 afbeelding per bericht te plaatsen, behalve in de vitrine waar slechts 1 afbeelding per topic geplaatst mag worden. Indien het voor de duidelijkheid wenselijk is mag bij de SPE een extra foto geplaatst worden, bijvoorbeeld de voor en achterkant, of voor en na een aanpassing. Meer over de forumregels voor de vitrine vind je hier. Uitleg over het plaatsen van berichten staat hier beschreven.
  h. Het forum van Vereniging Sancho heeft een zoekfunctie. Gebruik deze zoekfunctie om te kijken of jouw vraag al eerder aan de orde is geweest. Door te reageren op een 'oud' topic, komt dit topic naar boven. Hiermee beperken we het aantal topics over dezelfde onderwerpen.
  i. Op het forum van Vereniging Sancho is het mogelijk om typfouten in een bericht te wijzigen. Open hiervoor het bericht via de knop 'Wijzig' en herstel de fout. Dit kan alleen bij je eigen berichten.
Profiel
 • j. Op het forum van Vereniging Sancho mogen avatars niet groter zijn dan 100x100 pixels.
  k. Op het forum van Vereniging Sancho is het niet toegestaan om in het onderschrift een URL op te nemen. Een verwijzing naar de eigen website, blog of online fotoalbum kan onder 'www' in het profiel geplaatst worden.
Privégegevens
 • l. Geef géén e-mailadressen door op het forum van Vereniging Sancho. Robots kunnen deze e-mailadressen eenvoudig vinden en gebruiken om spam naar te versturen. Contact opnemen met een forumlid kan via een persoonlijk bericht (pb), of per mail (via de mailknop van het forum).
  m. Geef géén telefoonnummers, mobiele nummers, woonadressen en andere privé-informatie, zoals wanneer je op vakantie bent, door op het forum van Vereniging Sancho. Het forum van Vereniging Sancho is gedeeltelijk openbaar toegankelijk, er is géén sprake van privacy. Het doorgeven van persoonlijke informatie kan door contact op te nemen met een forumlid via een persoonlijk bericht (pb), of per mail (via de mailknop van het forum).
  n. Realiseer je te allen tijde dat iedereen op het forum van Vereniging Sancho kan meelezen, of via een zoekmachine op het forum van Vereniging Sancho terecht kan komen. Bespreek privé aangelegenheden, of anderszins op personen te herleiden zaken dan ook niet op het forum van Vereniging Sancho.
Op het forum van Vereniging Sancho hebben moderators de mogelijkheid om zonder waarschuwing vooraf, of opgaaf van redenen topics te wijzigen, te sluiten dan wel te verwijderen als deze in strijd zijn met bovengenoemde forumregels, of op verzoek van de persoon die het topic heeft geopend.

Plaats reactie

Terug naar “Forumregels (Openbaar). Aandacht gevraagd van nieuwe leden”